Alle opleidingen

Verdieping MINDSET en de R-score

In de opleiding “Individuele profielen’’ hebben we geleerd dat drijfveren voorspellers zijn van ons gedrag en vanuit dit inzicht kunnen we mensen spiegelen op hun krachten en mogelijke valkuilen. Maar een mens wordt ook gedreven door zijn/ haar diepere verlangen, een onderdeel van de Mindset.

In deze zeer concrete workshop/ opleiding kijken we met name naar de Mindset: welke betekenis geven we daaraan? Wat doet dat met een mens en hoe kan ik iemands gedrag verklaren vanuit de Mindset, dus hoe leer ik profielen lezen vanuit het diepere verlangen van een mens?
Met deze handvatten en inzichten kun je niet alleen het profiel vanuit de drijfveren verklaren maar ook vanuit de Mindseten tevens mensen veel directer en concreter coachen op hun diepere verlangen.

Tevens is in de praktijk gebleken dat er ook behoefte bestaat aan de verdieping op de R-score:wat doet dit met een mens en zijn/haar gedrag als deze een duidelijke rol speelt of juist amper een rol speelt in het leven? Welke invloed heeft de R-score op het gedrag vanuit de drijfveren? Of welke rol speelt de R-score bij het diepere verlangen (Mindset) van mensen? Hoe ontstaat een R-score? Wat zijn de voor- en nadelen?

  • Duur: 1 dagdeel (09.30 – 12.30 uur of 13.30 – 17.00 uur)
  • De opleiding is bedoeld voor iedereen met praktijkervaring en de opleiding individuele profielen heeft afgerond
  • De investering bedraagt € 395,-  (BTW vrijgesteld). Daarvoor krijg je ook 1 gratis survey ter waarde van € 150,- per stuk.
  • De opleiding wordt gegeven via live stream.
  • Huiswerk optioneel: neem gerust een individueel profiel mee waarbij je het lastig vindt om de mindset te verklaren.

Schrijf je nu in, op een van onze voorgestelde dagdelen. Zit jouw keuze er niet bij maar heb je wel interesse, laat het ons weten.

In het kort
  • Verdieping op de mindset en R-score
  • Opleiding voor mensen met praktijkervaring
  • Concrete workshop gericht op de mindset en R-score
Nu inschrijven