Alle opleidingen

Certificering Feedback

Met MD feedback zijn we in staat om het gedrag te meten dat wordt waargenomen door de eigen bril en de bril van anderen. Tijdens deze opleiding leer je hoe je met Management Drives individuen en teams kan helpen in hun ontwikkeling door het gebruikmaken van een Feedback-instrument.

Door deze Feedback op een niet anonieme, transparante en heldere manier te geven en ontvangen zijn mensen sneller geneigd om zonder weerstand de feedback op te pakken en als Feedforward mee te nemen in hun persoonlijke (leider)schap ontwikkeling. Drijfveren voorspellen gedrag, en de MD Feedback meet gedrag! Door inzicht en Feedback te krijgen op je gedrag, kan je gedrag dat je wil ontwikkelen meten en bestendigen. In de opleiding zet je je eigen feedback uit waarmee je aan den lijve ondervind wat het instrument je kan brengen.

Na de opleiding ben je licentiehouder en kan je Management Drives toepassen. Je beschikt over de software om de surveys uit te zetten, uitkomsten te visualiseren en toe te lichten en individuele of teamsessies te begeleiden. Er wordt geleerd op welke wijze je de scores moet lezen, interpreteren en toelichten aan de respondenten. Waar het in de IP en GTO opleiding meer gaat over wat iemand drijft, gaat het bij MD Feedback juist om zichtbaar gedrag. De spiegels kan je visueel maken middels de Management Drives Viewer.
MD Feedback

  • De opleiding is bedoeld voor zowel managers als externe professionals.
  • De investering bedraagt € 1695,- (BTW vrijgesteld).
  • De opleiding wordt gegeven op ons kantoor in Zeist.*
  • Inclusief lunch, koffie en thee.
  • Het volgen van een tweede, derde of vierde opleiding binnen een jaar na de voorgaande opleiding geeft recht op een korting van resp. 10,15 en 20%.

* In totaal max. 8 deelnemers per groep, waarvan max. 5 deelnemers op ons kantoor in Zeist en de overige deelnemers online via Zoom.

In het kort
  • MD feedback meet het gedrag dat wordt waargenomen door de eigen bril en de bril van anderen
  • Maak de spiegels van gedrag visueel met de Management Drives viewer
Nu inschrijven