Bij Management Drives dachten we dat we alle aspecten van menselijk gedrag redelijk in kaart hadden. Maar tijdens de coronacrisis gebeurde er iets wat we in twintig jaar onderzoek nog niet hadden meegemaakt.
Het negatieve gedrag dat we normaal vertonen onder stress of tijdens een crisis, werd door het gedwongen thuiswerken juist een positieve verandering. We zijn meer gefocust, productiever, gelukkiger en effectiever.
Back to office?
Gaan we, als heel Nederland back to office gaat, ook terug naar business as usual? Laten we deze positieve verandering weer los? Dat zou zonde zijn. Management Drives ontwikkelde het MD Covid-19 Impact programma, dat teams helpt om niet terug te vallen in de oude patronen, maar de positieve gedragsveranderingen mee te nemen de toekomst in. Tijd dus om kleur te bekennen.
Jouw persoonlijke scan
De eerste stap is een persoonlijke scan. Beantwoord online de vragen en zie hoe jouw gedrag de afgelopen maanden veranderd is. Dit is krachtige input voor een eventueel later traject, waarbij we jou en je team helpen om veranderingen vast te houden voor meer focus en productiviteit.
Met de Management Drives scan leer je:
  • welke positieve impact thuiswerken heeft op jou
  • hoe je positieve verandering kunt vasthouden
  • hoe je als team productiever wordt
  • hoe je meer focus krijgt en effectiever werkt
  • wat jou echt drijft en hoe je beter samenwerkt

Tijd om kleur te bekennen