Dierenpark programma Tijgers en Types

dierenpark Tijgers en Types

De diversiteit bij mensen zegt iets over de verschillende drijfveren die aanwezig zijn. Het gedrag van dieren is ook te koppelen aan drijfveren. Ontdek in DierenPark Amersfoort welke dieren overeenkomen met de kleuren in uw profiel. Bent u net zo resultaatgericht als de ‘oranje’ Siberische tijger of zo creatief als de ‘gele’ kapucijnaap?

logo dierenpark amersfoortHet programma begint voordat u het park betreedt. U vult de Management Drives vragenlijst in. Op basis hiervan wordt van u een Management Drives drijfverenprofiel gemaakt. Tijdens de dag in het DierenPark zal deze worden toegelicht en uitgediept en ontvangt u het Management Drives profielboek.

Management Drives geeft uw organisatie een gezamenlijke taal om gedrag bespreekbaar te maken om de samenwerking te verbeteren, wederzijds begrip voor elkaar te creëren en communicatie te versterken.

Inhoud programma Tijgers en Types

Teamscan
De dag start om aan de hand van een aantal vragen de gedragscomponenten te bepalen die sterk aanwezig zijn in het team en die minder vertegenwoordigd zijn.
Theorie over de drijfveren
Middels een interactieve presentatie wordt toegelicht wat de verschillende drijfveren inhouden en op welke wijze een profiel moet worden geïnterpreteerd.
Dierbeleving van de drijfveren
In kleinere groepen gaat het gezelschap, onder begeleiding van een gids, het park in om alle dieren die gekoppeld zijn aan de theorie van Management Drives te bezoeken. Bij ieder diersoort volgt een korte omschrijving van het dier en het gedrag dat het dier laat zien.
Individuele profielen
Nadat de dieren zijn bezocht, komt de hele groep bijeen voor een toelichting op de individuele drijfverenprofielen. Het delen van de profielen in de groep, creëert direct inzicht in gedrag en samenwerking.
Teamprofiel
Vervolgens kijken we naar de drijfveren van het team als geheel. Waar liggen de krachten en valkuilen van dit team. Welk gedrag laat dit team zien en wat voor cultuur is er in het team. Tot slot wordt de vraag beantwoord wat er op basis van deze informatie nodig is om een effectief en succesvol team te zijn.

 

Investering

Tijgers en Types wordt aangeboden voor een halve dag en kan zowel in de ochtend als in de middag plaatsvinden. Het programma is inclusief:

  • Entree en parkeerplaats
  • Accommodatie
  • Uitwerking en begeleiding van het programma
  • Zowel bij ontvangst als in de pauze koffie, thee, frisdranken en zoetigheden
  • Broodjeslunch met begeleidende dranken of borrel (ochtendprogramma)
  • Afsluitende borrel met dranken uit het Hollands assortiment en een tafelgarnituur (middagprogramma)

Dit complete arrangement is te boeken vanaf 20 personen en bieden wij aan voor slechts €395,- excl. BTW per persoon. Vanaf 50 personen slechts € 295,- excl. BTW per persoon.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via d.kuipers@managementdrives.com.