Software

MD werkt met een vragenlijst die afgenomen wordt via internet. De uitkomst van de vragenlijst kan worden getoond via speciaal daarvoor ontwikkelde software.

Deze software wordt beschikbaar gesteld aan de gecertificeerde partner nadat deze de Certificatie Opleiding Individuele Profielen met goed gevolg heeft afgesloten.

Met de software kan MD meteen in de praktijk worden toegepast. De software biedt de mogelijkheid om mensen uit te nodigen de test te maken. Dit gebeurt middels een internetlink. Zodra de test door de deelnemer is gemaakt kan de uitkomst worden getoond middels de op maat gemaakte software.

We onderscheiden een Independent, een Corporate en een Country testfaciliteit. De testomgevingen lopen via internet zodat men op elk moment van de dag en op elke computer kan inloggen.

Independent

Gecertificeerden die een beperkt aantal testen per jaar denken af te zetten schaffen een Independent aan. Met deze faciliteit betaalt u achteraf per maand de gemaakte testen. U kunt zelfstandig de testen uitgeven en verwerken. De aanschafprijs van deze faciliteit is opgenomen in het opleidingsprogramma Individuele Profielen.

Corporate

Eindgebruikers en gecertificeerden, die meer dan 100 testen gaan gebruiken, raden wij aan een Corporate aan te schaffen. Met deze faciliteit schaft u tegen een aanzienlijk lager tarief de testen aan. U betaalt vooraf per bundel van 100 testen. Testen in een gekochte bundel hebben een onbeperkte houdbaarheid. Daarnaast bevat het beheersysteem extra functionaliteit ten opzichte van een Independent.

Country

De Country testfaciliteit is bedoeld voor landenorganisaties. In ons internationale netwerk biedt deze faciliteit de mogelijkheid om zelfstandig Independent en Corporate faciliteiten aan te maken. Management Drives komt graag in contact met partijen, die met MD als ondernemer, een leidende rol willen spelen in de landen waar wij nog niet vertegenwoordigd zijn.

Neem voor meer informatie over de testfaciliteiten contact op via testresult@managementdrives.com