Geslaagde partnerdag!

bedankt partnerdag

Donderdag 15 september kwamen partners uit Nederland en België naar de MD partnerdag. Op het prachtige Kasteel Vanenburg verwelkomden wij meer dan 250 professionals die MD in de praktijk toepassen.

Partners vormen de kern van Management Drives. Dankzij jullie inzet is het mogelijk om de methodiek naar een hoger plan te tillen en met name de praktische toepassing nog verder te verbeteren. Deze middag stond dan ook in het teken van innovatie en praktisch toepassen.

Natasja Deelen – Cloettanatasja-deelen-cloetta-website

Natasja Deelen deelde het nieuw ontwikkelde en internationaal uitgerolde leiderschapsprogramma van Cloetta. Aan de basis liggen de drijfveren profielen en ook de MD feedback profielen. Een prachtig voorbeeld hoe de kleuren van MD worden verweven met de dimensies zoals Cloetta die intern gebruikt. Het programma is voor iedereen beschikbaar en is ook bij niet internationale organisaties te gebruiken.

Voor meer informatie over het leiderschapsprogramma kunt u terecht bij Stephan van der Vat.

Cassandra Vugts – SPARKcassandra-vugts-website

Cassandra Vugts van SPARK maakte de brug naar de inzet van drijfveren in de samenwerking tussen verschillende organisaties, teams en mensen. Teams die bestaan uit medewerkers van verschillende bouworganisaties en/of overheidsinstanties die samenwerken. Hoe brengt u als MD’er deze teams in kaart en faciliteert u een goede samenwerking. Cassandra liet ook zien dat succesvolle implementaties van innovaties valt of staat met de mate waarin mensen en organisaties elkaar weten te vinden. Als mensen positieve energie krijgen en geven, dan verloopt de samenwerking beter.

+MD appmd-website

Met de preview van de nieuwe +MD app laat Management Drives zien hoe zij samenwerking tussen individuen, teams en organisaties verder wil stimuleren en wil bevorderen. Met de +MD app zien gebruikers nog sneller hoe zij effectief, efficiënt en met positieve energie kunnen samenwerken. De +MD app laat een eerste interpretatie zien van een profiel en stimuleert een gebruiker om MD toe te passen in de praktijk. Daarbij neemt de vraag naar expertise op het gebied van drijfveren en toepassingen alleen maar toe. Een uitdaging voor partners om zich nog verder te ontwikkelen en expert te zijn in het duiden van profielen en verbinden van de profielen met het team, de organisatie en de dynamiek van alledag.

Lees meer achtergrondinformatie over de +MD app en wat dit betekent voor u als partner.

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen MD gecertificeerden berichten zodra de +MD app beschikbaar is.

Naast de inhoudelijke onderwerpen was er natuurlijk ook ruim gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan, kennis en ervaringen te delen en nieuwe contacten te leggen. Neem daarbij het heerlijke weer en de prachtige locatie en het kon niet anders dan dat het een geslaagde partnerdag was.

Indien u vragen hebt naar aanleiding van de partnerdag, de presentaties in het algemeen en de +MD app in het bijzonder, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals dank aan alle aanwezige partners en voor iedereen tot een volgende keer.