Management Drives Opleidingen 

Opleidingen Afbeelding

Ook u kunt expert worden in Management Drives, de methodiek zelfstandig toepassen en onderdeel worden van onze community.

De opleidingen die u bij Management Drives kunt volgen zijn erop gericht uw bestaande praktijk te verrijken met het Management Drives gedachtegoed. Na het volgen van een opleiding krijgt u toegang tot eenvoudig te gebruiken software waarmee u zelf vragenlijsten kunt uitzetten, beheren en profielen kunt presenteren. Bij elke opleiding krijgt u een aantal gratis profielen zodat u direct aan de slag kunt.

IP en GTO Certificatie opleidingen

De certificatie opleidingen IP (Individuele profielen) en GTO (Groepen, Teams en Organisaties) leren u de basis van Management Drives: Drijfveren, (persoonlijk) leiderschap, ontwikkeling, excelleren van teams en organisaties.

Masterclass

Tijdens de masterclass verkrijgt u nog meer diepgang bij het effectief omgaan met drijfveren en leiderschap op alle niveaus in een organisatie. Onder begeleiding van een van de Managing Partners maakt u een sterke verdieping op uw kennis en ervaringen als adviseur, coach of (interim)manager.

Feedback

De MD Feedback opleiding leert u op welke wijze u mensen kunt helpen door feedback te geven en te krijgen op hun eigen gedrag.

Prijzen en kortingen

De prijs per opleiding staat weergegeven bij de betreffende opleiding. Alle opleidingen zijn BTW vrijgesteld. Het volgen van een tweede, derde of vierde opleiding binnen een jaar volgend op de voorafgaande opleiding, geeft u recht op een korting van respectievelijk 10%, 15% en 20%.

Samen met u verzorgen wij deze opleidingen desgewenst ook in-company. Zo kan de opleiding nog beter aansluiten bij de dagelijkse praktijk en de gewenste ontwikkeling in uw organisatie. Een in-company traject is mogelijk vanaf 5 personen.