Laat uw leiderschapskwaliteiten testen door Management Drives

Management Drives heeft een leiderschapstest ontwikkeld die in 5 vragen een beeld geeft van uw leiderschapsstijl. In de test wordt rekening gehouden met uw stijl van leiderschap, uw valkuilen en uw verwerping.

Doe de leiderschapstest

Management Drives LeiderschapstestMet de leiderschapstest, testen wij uw stijl van leiderschap. Nadat u de test volledig heeft ingevuld ontvangt u een globaal overzicht van uw stijl van leiderschap. De volledige Management Drives vragenlijst geeft u een beter inzicht waartoe u en uw teamleden gedreven zijn, energie van krijgen, waar de allergieën zitten en wat er gebeurt met uw gedrag en dat van uw medewerkers als de druk wordt opgevoerd. Dit geeft  concrete handvatten voor de verdere ontwikkeling van uzelf, uw team en uw organisatie.

De uitkomst van de volledige Management Drives vragenlijst geeft u:

  • Concrete handvatten voor verdere ontwikkeling
  • Inzicht in drijfveren en gedrag
  • Verbetering van de performance
  • Versterking van persoonlijk leiderschap
  • Herkenning en erkenning van elkaar

De leiderschapstest bieden wij kosteloos aan, de kosten voor de volledige Management Drives vragenlijst inclusief terugkoppeling bedragen €495,- (excl. BTW). Nadat u de vragenlijst heeft besteld nemen wij contact met u op voor de telefonische terugkoppeling van de uitkomsten. De terugkoppeling kan ook via skype gedaan worden.

Management Drives online vragenlijst