Uitspraken van leiders over Management Drives

Ik heb Management Drives in verschillende situaties gebruikt, zowel in Europa als bij Emerging Markets, om effectieve topteams te bereiken. Elke keer bleek Management Drives een belangrijke bijdrage te leveren om een gedeelde taal te creëren voor onze verschillende culturen, stijlen en werkwijzen. Dit heeft gezorgd voor een sterkere samenwerking, het sneller oplossen van conflicten en uiteindelijk voor een betere uitvoering in de bedrijven die ik heb geleid.
Anders Moberg, voormalig CEO van Ahold en IKEA

 

Wij zien de verbeteringen die jullie bij deze onderneming hebben gerealiseerd en mijn complimenten daar voor. Ik vond de samenwerking met jullie ook zeer plezierig en in voorkomende gevallen zal ik zeker ook aan jullie denken als consultant/adviseur/begeleider van bedrijven die in de problemen zijn. De strijd is nog niet gestreden, maar ik vind het erg indrukwekkend wat jullie tot op heden bereikt hebben.
Hans Jacobs, directeur RISK van Van Lanschot Bankiers

 

Het bij elkaar brengen van visies en mensen die als professional sterk gericht zijn op hun eigen domein ervaar ik als mijn passie en een grote uitdaging. Management Drives helpt ons daarbij door inzichten te geven waardoor wij de organisatie beter kunnen sturen. Met veel respect voor de persoon en tegelijkertijd aanknopingspunten gevend voor een betere samenwerking.
Paul Doop, vice president executive board University of Amsterdam

 

Wij gebruiken Management Drives met veel plezier en zullen dit blijven gebruiken, omdat het goede resultaten oplevert voor teams en teamsamenstellingen. Mensen vinden het ook echt prettig en het is laagdrempelig om in te voeren. Management Drives zorgt voor helderheid in de communicatie en behoud van de focus op het primaire proces. Het blijft niet steken bij inzicht opdoen, maar het helpt om de performance van onze mensen, de teams en de organisatie echt te verbeteren.
Jorgen Bod, Manager HR/Quality bij Alphabet Nederland B.V.

 

Wat een fantastisch uitgewerkt materiaal: de map, het boek, de brochure. Wat een mooie ontvangst en geweldige aankleding: het pand, het tasje, de zalen. Wat een enorme kennis heeft MD opgebouwd en hoe treffend zijn de profielen. Vol nuance en scherpte. Ik heb enorm veel nieuwe dingen geleerd. En baal dat ik het niet zo goed kan als jullie.
Collega adviesonderneming

 

Het moet wezenlijk anders. In deze tijd is authentiek leiderschap veel belangrijker. Dat gaat vooral over: wie ben jij en hoe leg jij vanuit wie je bent de verbinding naar de ander? Door Management Drives weet je wie je zelf bent en hoe je er zelf in staat, hierdoor kun je dit ook overbrengen aan anderen.
Sanneke Sarels van Rijn, Manager HRM bij Ziggo

 

Wij kunnen een nieuwe organisatie inrichten met nieuwe taken en verantwoordelijkheden, wij kunnen binnen de bestaande structuur het proces verbeteren en wij kunnen binnen het bestaande proces de samenwerking verbeteren. Op al die drie niveaus hebben wij Management Drives toegepast.
Mark Visser, Partner bij EffectiveBrands

 

Met Management Drives hebben we elkaar leren kennen op een nieuwe dimensie, namelijk drijfveren. Het maakt het makkelijker om te herkennen en erkennen dat jij anders in elkaar zit dan ik en om te zien dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen. Management Drives heeft bijgedragen aan waar we nu staan. Daar ben ik van overtuigd.
Georgette Fijneman, Directeur verander- en procesmanagement bij SNS Reaal

 

Bij topsport speelt het mentale aspect een grote rol bij goed presteren. Als coach van Schaerweijde was mijn uitdaging in de Hoofdklasse te blijven. Daar zijn we in geslaagd: voor het eerst sinds tijden is een gepromoveerde club weer in de Hoofdklasse gebleven. Management Drives heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Ik denk dat we daar winst mee hebben gehaald ten opzicht van andere clubs. Deze ervaringen uit de sport neem ik dagelijks mee in de sessies die ik geef met Management Drives.
Bart Looije, voormalig hoofdcoach hockeyclub Schaerweijde in NRC