Alles over drijfveren

In dit e-book leest u alles over drijfveren en leiderschap. Na meting van honderdduizenden mensen in binnen- en buitenland hebben we een model ontwikkeld dat werkt met zes drijfveren die zowel in volgorde als in sterkte kunnen verschillen.
 
We onderscheiden zes verschillende drijfveren en geven de positieve en negatieve aspecten van iedere drijfveer. U zult zien hoe bepalend uw drijfveren zijn voor uw manier van waarnemen, uw denken, uw doen en laten en uw leiderschapsstijl.
DOWNLOAD GRATIS E-BOOK

De onderwerpen die in dit e-book behandeld worden

'Alles over drijfveren' staat stil bij zes verschillende drijfveren en hoe deze van invloed zijn op uw dagelijkse handelen.

Ontwikkel je persoonlijke leiderschap en laat jouw team beter presteren met de Management Drives App

Bekijk de MD App op watdrijftmij.nl

Drijfveren bepalen uw ontwikkeling

Kennis van drijfveren is essentieel als u zichzelf verder wilt ontwikkelen en invloed wilt hebben op de cultuur van uw team en organisatie. We maken inzichten concreet die voorheen 'soft' en vooral 'gevoel' leken.

Leiderschap begint bij uzelf

Management Drives laat u zien waardoor mensen gedreven zijn en waar zij hun energie vandaan halen. Laat mensen die zaken doen waar zij energie vandaan halen. Door mensen inzicht te geven in hun eigen en andermans drijfveren en gedrag bent u in staat mensen in hun kracht te zetten. Die inzichten staan veelal aan de basis van groei in persoonlijke effectiviteit en performance verbetering van teams en organisaties.

Over Management Drives

Het bedrijf richt zich met zijn softwareproducten op organisatie ontwikkeling, effectieve samenwerking binnen teams en verbeteren van leiderschap. De Management Drives-software meet wat mensen drijft. Het maakt inzichtelijk wat een team of een persoon motiveert. Hierdoor is te voorspellen hoe dat team of die persoon zijn kennis en competenties inzet. Alle informatie wordt weergegeven in zes kleuren. Iedere kleur staat voor een bepaalde stijl van leiderschap of organisatiecultuur.