MD Covid-19 Impact programma

Wat is de impact van Covid-19 op jouw team of organisatie?

Hoe jij de impact van Covid-19 ervaart en wat jij ervan leert is per persoon, met diens unieke drijfveren, verschillend.

Management Drives heeft een programma ontwikkeld om te reflecteren op de Covid-19 lockdown periode, om vervolgens verder te ontwikkelen op zowel gedrags- als op zakelijk niveau. Het geeft aandacht aan positieve en ‘nieuwe’ gedragingen en leert jou of jouw team dit (verder) toe te passen en te behouden.

  • Impact: Reflecteren op de impact die de crisis op zowel individueel als teamniveau heeft gehad. Behoud daarmee de positieve impact van de Covid-19 op de teamdynamiek. Begin met een startsessie en kies eventueel daarna jouw vervolg.
  • Wat drijft jou? Als jij jouw drijfveren en de drijfveren van de ander beter begrijpt kan jij betere relaties creëren, effectiever communiceren, beter samenwerken en bovenal concreet maken wat jij of jouw team positief hebben ervaren tijdens de lockdown periode.

Om de impact van Covid-19 daadwerkelijk te meten hebben wij speciaal voor dit programma de MD Crisis Impact Scan ontwikkeld. Deze scan meet op eenvoudige wijze hoe jij de cultuur in jouw team of organisatie tijdens de crisis hebt ervaren. Digitaal, interactief en direct toepasbaar!