Alle artikelen

Mooi rood is niet lelijk! – training Confronteren met Respect

Rood is zowel in de individuele als groepsprofielen vaak een ‘issue’, hebben wij gemerkt in ons werk als trainer, coach en adviseur. Weinig mensen en groepen hebben op rood op één, en er is vaak hoge verwerping op. Veel organisaties en teams vinden ook dat ze wel wat meer rood gedrag zouden kunnen gebruiken: écht aanspreken, elkaar minder strategisch met rust laten, duidelijk ja of nee durven te zeggen. Tegelijkertijd hebben veel mensen geen idee hoe dat te doen, en hun drijfveren zeggen: pas maar op, niet doen, daar komt gedoe van, pick your battles, confrontaties kun je maar beter vermijden!

Daarom bieden wij een training aan die helemaal gaat over gezond rood, over confronteren met respect. Hoe je vanuit alle drijfveren op een mooie manier rood gedrag kunt inzetten.

De training bestaat uit vijf dagdelen vindt voor de 4e keer plaats op 12 en 13 april 2012. Deelnemen kost 975 euro per persoon. Dit is exclusief de verblijfkosten in conferentieoord Samaya in Werkhoven (ca. € 230,– p.p.). Voor mensen die zich aanmelden voor 7 maart geldt een vroegboekkorting van 100 euro. Trainers zijn Management Drives partners Jasper Rienstra en Leidje Witte. Deelname is inclusief een telefonisch intakegesprek met één van hen. Voor meer informatie en inschrijven kijk je hier.

Ter inspiratie: Mooi Rood Mooi Boos – liedje ‘Mooi boos!’ vertelt nog kernachtiger waar deze training over gaat dan Confronteren met Respect. Toen we daarop gingen googelen, kwamen we dit juweeltje tegen: http://tinyurl.com/mooiboosliedje.

Extra 1. Speciaal aanbod voor relaties van Management Drives
Als u zich aanmeldt via (met referentie naar) Management Drives zit er een MD-test in het pakket. Heeft u al een Management Drives test, dan krijgt u een telefonische duiding van uw profiel in het kader van confronteren.

Extra 2. Speciaal voor scholen in het Primair Onderwijs: 75% subsidie
Voor directieleden van PO-scholen is subsidie mogelijk. Via het Vervangingsfonds (Vf/Pf) kan 75% vergoed worden. Op die manier volgt een groep schoolleiders op dit moment een in-company variant van Confronteren met Respect, waarbij ze maar 25% van de kosten zelf hoeven te dragen. We rekenen bovendien geen BTW.