Alle artikelen

Module Tips beschikbaar & Media campagne MD App

De MD-App van inzicht naar beweging
Management Drives blijft zich voortdurend ontwikkelen en dat doen we ook met de MD App. Met Management Drives maken we je bewust van je eigen drijfveren en die van anderen. Met de MD App helpen we je nu ook om op basis van bewust wording de beweging te realiseren. In de MD App is vandaag het onderdeel “Tips” vrijgegeven. Met grote regelmaat kun je vanaf nu nieuwe tips inzien in de MD App. Kies voor een tip op kleur, of bekijk de algemene tip. Heb je niet zo veel geel in je profiel en heb je moeite om dit gedrag te vertonen? Kijk in de MD App om te kijken wat geel gedrag is en wat je dan kunt doen. Zo kan iedereen met een MD profiel zijn persoonlijk leiderschap overal en altijd ontwikkelen.  

Media Campagne MD App
Volgende week maandag start Management Drives in Nederland een media campagne rondom de MD App. We zullen veelvuldig te horen zijn op de Radio (publieke omroep) en te zien zijn op LinkedIn.

Het doel van de campagne is om iedereen die al een MD profiel heeft te attenderen op het bestaan van de MD App en te stimuleren om de App downloaden. Met de MD App houden we Management Drives na een eerste kennismaking actueel en levendig en voortduren gericht op het ondersteunen van persoonlijk leiderschap. Met de MD App kun je in een sessie sneller de diepte in en wordt een sessie en individuele coaching nog waardevoller.

Begin volgende week ontvangen jullie een email template die je kunt gebruiken om jouw contacten te stimuleren om de MD App te downloaden. Ook een mooi, nieuw, contactmoment.