Alle artikelen

Management Drives sluit aan op andere methodieken

Management Drives is een methodiek die zeer goed is te combineren met andere methodieken of modellen. Zo wordt Management Drives gecombineerd met PRINCE II en Lean.

Marion Boons van Bones Consulting is Management Drives gecertificeerd en werkt nauw samen met AnyChange en OOM-de Zoete® . Marion verzorgt het complete assessment Management Drives en adviseert AnyChange over deelname van potentiële OOM gecertificeerden, op basis van vooraf gestelde uitgangspunten.

Organisatie Ontwikkelingsmodel De Zoete® zet Management Drives in als tool voor objectivering van beelden en borging van kwaliteit. 

Martijn de Zoete, veranderaar, oprichter van AnyChange en naamgever aan het Organisatie Ontwikkelingsmodel, geeft trainingen en opleidingen in dit model en certificeert coaches, facilitators en veranderaars daarin. Hij kiest bewust voor Management Drives als hulpmiddel tot toelating en ontwikkeling tijdens deze trainingen.

“Management Drives geeft mij inzicht in de kans dat een OOM-de Zoete® gecertificeerde coach, facilitator of veranderaar ook daadwerkelijk een succesvol veranderingstraject kan volbrengen. Het is een objectivering van de beelden en verwachtingen die ik zelf opbouw tijdens de gesprekken met geïnteresseerden. Juist omdat gedrag van anderen waarneembaar is, maar door mijn eigen filters wordt geleid, is het belangrijk om behalve goede gesprekken met potentiële deelnemers ook een effectief tool te hebben dat objectivering buiten mezelf plaatst. Op basis van haar ruime ervaring met Management Drives vervult Marion Boons haar rol als adviseur hierin vervolgens uitstekend.

Op die manier wordt de kwaliteit van het keurmerk OOM-de Zoete® behouden en zorg ik ervoor dat het korte termijn commercieel belang ondergeschikt is aan het kwaliteitsbelang, wat voor lange termijn belang is”. 

Een mooi voorbeeld hoe Management Drives kan worden gecombineerd met andere methodieken en modellen.

‘De Verandering’

Op 3 maart 2016 komt het boek ‘De Verandering, business roman over verandermanagement’ uit. In dit boek wordt aan de hand van een verhaal het Organisatie Ontwikkelingsmodel De Zoete® besproken en uitgelegd.

Voor meer informatie over OOM-de Zoete® , kijk op www.oom-dezoete.nl

Ook via www.bonesconsulting.nl of www.anychange.nl is het mogelijk meer informatie te vinden.

Bones consulting

anychange - ooms de zoete