Alle artikelen

Introductie van de Management Drives Intervisie dagen

Management Drives organiseert vanaf nu iedere maand een meeting voor partners waar u zich voor kunt inschrijven. We hebben meerdere verzoeken gekregen van partners om kleine meetings te organiseren en te faciliteren waarin partners nieuwe inzichten aangereikt krijgen, tips en tricks krijgen en samen kunnen sparren over casuïstiek en thema’s. Dit gaan we in 2012 dus ook doen. Het doel is om uw eigen inzichten, vaardigheden en de concrete toepasbaarheid van de methodiek verder te vergroten door samen te sparren.

Iedere maand wordt een dag georganiseerd bij Management Drives in Zeist. Partners kunnen zich hiervoor inschrijven. Bij het inschrijven wordt gevraagd wat de behoefte is en wat u als partner zelf wellicht wilt inbrengen. Op basis van de inschrijvingen en de behoefte wordt een programma samengesteld. In hoofdlijnen bestaat het programma uit:

  • Nieuwe inzichten, nieuw materiaal ook vanuit Management Drives
  • Contact leggen met de klant
  • Tips en Trick op gebied van inhoud en commercie
  • Actuele Thema’s en casuïstiek
  • Intervisie

Aan de dag zijn geen kosten verbonden en de inschrijving kent een maximum van 8 deelnemers. De meeting start om 10.00 uur en eindigt uiterlijk om 16.00 uur. U kunt zich hier inschrijven voor een van de intervisie dagen.